Inte riktigt en..

Falskt alarm gav dom oss igår/idag på övervakningssalen, vi fick inte flytta till eget rum idag pga att hon inte bajsat än.. Så vi har höjt maten lite nu till 5ml istället för 3ml. Så hoppas vi på att det händer något i blöjan snart!!! Men hon visar inga tecken på att hon har ont, vi har till och med slutat med smärtstillande nu och hon har inte protesterat :) så de är ju skönt!! Vi ska se lite dag för dag nu när vi kan flytta till eget rum.. Men huvudsaken är ju att hon mår bra :) och man ska inte skynda på något så vi får backa sen, det är bättre att ta allt långsamt så det blir bra och rätt från början :)

Idag kom mamma och Fredrik förbi och hälsade på :) dom hade lite matlådor och smått och gott med sig. Perfekt!! Tror Fredrik tyckte att det va väldigt mysigt att träffa lilla Ronja ;)

Puss!


Underbart!!

Idag är det lördag och en mycket stor jag för mig och Jesper!! Vi ska äntligen få bo i samma rum som Ronja och ta hand om henne alldeles själva =D vet inte när under dagen detta sker men jag längtar ;) vaknade redan kl 5 och har inte kunnat somna om.. Alla som säger att vi ska passa på att sova när vi kan nu när hon är på övervakningssalen, men det går inte :0 vaknar hela tiden och vill bara till min lilla tjej <3 men snart så ;)
Igår skulle Helena och Kristoffer ha kommit och hälsat på och de va jag så glad för!! Men sen när det började närma sig hände det så mycket saker så jag kraschade ihop.. De va vaxin som jag skulle ta på en annan avdelning, samtidigt som jag inte ätit lunch än (klockan va 16.30) och Ronja skulle matas kl 17.00, och jag kan inte gå så bra än så Jesper behövde åka och hämta en rullstol för att hämta mig.. Och Jesper hade inte kommit tillbaka då från att ha lämnat nycklar.. Vet inte om man är extra känslig för när jag ser på de som behövdes göras så kanske man skulle "klarat" allt, men jag fick ringa och ställa in :/ men nästa gång dom kommer så kommer vi att ha ett eget rum och båda kommer att kunna mysa med henne tillsammans :) nu när Ronja ligger på övervakningssal så får man bara vara två stycken inne vid barnet. Så det är ju positivt allafall!! Får se när dom har tid att komma nästa gång :)

Nu är det dags för pumpning känner jag!! Ha det gott!!
Ps. Om ni undrar varför jag inte svarar på kommentarer just nu är det för att det inte går från min mobil :/ men jag uppskattar dom mycket :)

Puss!


Härliga fredag!!

Våran Ronja mår så bra att det ser ut som att vi får åka hem om redan en vecka =D det är rekord kort tid på sjukhus för ett fall med catstroschis här på Solna sjukhus :) det är så otroligt roligt :) och hon ska få flytta från övervakningsrummet med oss in i ett eget rum i morgon :) så då kommer vi få ta hand om henne själva :) kommer bli helt underbart :) allt går verkligen så fort gämför med vad vi trott innan ;) så underbart !!!

Idag var Jaana här och träffade vår lilla Ronja också! Och jag tror hon trivdes bra med henne i sin famn ;) har inte sätt en lyckligare farmor ;)
Idag är Jesper och lämnar nycklarna till lägenheten i stan, så nu står vi utan lägenhet till på måndag ;) då får vi minsan nycklarna till den nya ;)

Puss!


Tredje dagen!!

Nu har det gått tre hela dagar sedan våran lilla tjej kom till världen :) tiden går så fort här på sjukhuset!! Men tror att det kan bero på att det går så otroligt bra för lillan. Hon gör bara framsteg efter framsteg :) nu har hon fått hamna på den avdelningen som även jag kommer få bo på. Och jag kommer att flytta dit i morgon :) så då får jag och lillan umgås hela tiden :).
Jesper har bytt sin första blöja idag!! ;) och vi har båda fått mata henne i sonden. Hon har tagit emot all mat än så länge så det är så härligt :) så vi håller tummarna stenhårt på att tarmen tar emot allt och att det kommer ut andra vägen ;)
Nu är min mamma Påväg hit hon ska äntligen få träffa vår lilla tjej :) och Jaana ska få träffa henne i morgon ;) ska bli så mysigt!
Förresten nu TROR vi att vi är överens om ett namn på henne: Ronja :) de kom upp spontant när hon öppnade ögonen och låg i min famn :)
Nu är det dags för pumpning.. Vi hörs :)

Puss!


Dag 2 på sjukhus!!

blev ingen dusch för mig och ingen rullstol för den delen heller... Försökte och försökte men smärtan var så hemsk och mitt blodtryck bara sjönk och sjönk så jag höll på att svimma!! Så jag vad tvungen att lägga mig ner igen! Jag var så besviken på mig själv då att jag inte klarade det :/ men nådd Jesper och barnmorskerna sa att jag gjort ett mycket tappert försök och att vi helt enkelt prövar senare i kväll.. Och nu är det senare i kväll och jag har prövat igen!! Är så stolt över mig själv nu. Jag kom upp ut sängen alldeles själv och gick fram och tillbaka i korridoren! Vist känns det jag är ju nyopererad men det gick att leva med smärtan. Jag var nog helt enkelt inte redo för att ta mig upp i morse helt enkelt!
Men nu är vi inne på vår andra dag på sjukhuset. Kan inte tro det, allt flyter på så otroligt bra! Vi hade räknat med att lillans operation skulle ta upp mot 3 dagar 1 vecka och sen behöva vara kvar på biva (barnintensiven) en tid efter de. Men hennes operation blev ju klar igår :) och hon mår jätte bra, läkarna här sa att de var bara en näve tarm utanför magen och att de va det minsta dom sätt!! Så det var ju super bra!! Och respiratorn har hon haft bara för att under natten men hon har andats bra själv. Så idag vid ca 12 tiden tog dom bort respiratorn. Då blev hon glad ;) slippa massor av slangar till mun osv.. Så när vi kom ner till biva för att träffa henne efter de så fick jag hålla i henne =D jag är lyckligast i världen!!!! Innan så sa dom till oss att vi inte skulle räkna med att få hålla i henne för ens några veckor!! Så jag blev verkligen hur överlycklig som helst!! =D hon är så otroligt söt våran tjej!! Och hennes svullnad i ansiktet börjar att minska nu, de är skönt! Hon ser ut att tycka att det är mycket skönare nu ;). Juste hon kommer troligtvis att byta avdelning redan i kväll :0 allt går så smidigt och bra med henne ;) de är jag som är seg ;) hon kommer att hamna på den avdelningen som vi kommer att bo tillsammans på sen. Men hon kommer att ligga i ett rum men full övervakning som nu så det känns tryckt :)
Ingen personal får ens lämna rummet 1 sek innan någon annan gått in ;)

Nu ska vi se om vi kan få åka och träffa henne innan hon byter avdelning :) ha det så bra allesammans :)

Puss!


Första natten på sjukhuset!!

God morgon på er!!
Nu har vi sovit första natten på sjukhuset. Det har gått jätte bra, och alla barnmorskor här är så gulliga och tar hand om oss så väl :) nu har jag inte sätt lillan sen kl halv 9 i gårkväll så nu längtar jag så jag spricker!!! Men innan jag får åka ner till henne så måste jag: äta frukost, få hjälp med en dusch och sen förhoppningsvis ta mig ner i en rullstol. :) och med den blir det mycket lättare att hälsa på henne med än en säng. För nu när jag har sängen så har jag så svårt att vända mig om så jag ser henne inte riktigt så mycket som jag vill. Och pussa på henne kan jag inte från sängen. Så jag hoppas att förflyttningen till rullstolen fungerar bra :) igår kväll fick jag ställa mig upp bredvid sängen och de va katastrof... Fy f**n vad ont det gjorde, det gjorde så ont att tårarna slutade inte ens förens jag fick en ny dos med morfin!! Men all smärta är den här lilla tjejen värd för varje min som går;)

Nu ska jag se om jag kan väcka Jesper så han kan hämta frukost till oss :)

Puss!


Äntligen!!

Äntligen har vår lilla prinsessa kommit till världen :) hon är så otroligt fin!! Hon kom ut 08.33 med vikten 2815 g och är 47 cm lång. De är helt magiskt att hon är så stor och fin. Alla är glatt överraskade över hennes vikt. Jag säger bara tänk om jag hade gått hela vägen :0

Nu ligger jag på uppvaket och väntar på att mina ben ska landa på jorden så jag får träffa min lilla tjej :) Jesper har fått tjuvsmaka på både en hand en fot och klippt navelsträngen ;)
Vi fick precis underbara nyheter!! Hennes operation har gått över förväntan och är helt klar!! Alla tarmar är på plats och hon mår toppen :)
Om en liten stund kommer några och hämtar mig så jag ska få träffa henne ;) å jag längtar så oerhört mycket!!
Ps. Kan inte lägga ut bilder via min blogg app på mobilen så de är lite synd..
Puss!


Förlossningsnatten!!

Hej på er allesammans!!
Idag ska jag bli mamma, är det inte helt fantastiskt :) jag har faktiskt sovit jätte bra inatt har inte ens vaknat utav att gå på toaletten mitt i natten? Och när jag skulle sova låg jag och tänkte på allt annat man kunde för att kunna somna och jag lyckades ;) vaknade dock en timme för tidigt (04.16) men de är absolut inte så farligt ;)
Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Ska nu använda all den resterande tid åt min gulliga hund!! Han ska få så många pussar och kramar nu så han klarar sig ;) tror inte det går någon nöd på honom mer på mig isånafall ;). Kanske hjälper Jesper med matsäcken också vi får se :)
Nästa inlägg jag gör, gör jag med en liten bebis ;) så spännande!!!!

Puss och kram på er!!


Naglar!!

Har fixat till mammas naglar igen nu så dom ska hålla längre ;)
Blev super fina denna gång också :)
Blev vita tippar, en rosa glittrig färg över hela nageln
och sen ett litet rosa hjärta på ringfingernaglarna :)





Puss!


Dags för snitt!!!

Nu är det inte ens ett dygn kvar tills snittet är gjort,
och vår lilla prinsessa kommit till världen!!
Det är helt magiskt!!
I morgon klockan 06.00 så kör Jaana oss till Karolinska sjukhuset i Solna.
För vi ska vara där kl 07.00.
07.30 ska vi träffa narkosläkaren som ska lägga bedövningen osv,
och operationen räknar dom med att börja vi 08.00
Så vid den här tiden i morgon så har jag förhoppningsvis fått träffa vår lilla tjej!
Jesper har alla fall fått de ;)
Annars har jag fått sett henne alla fall..

Längtan är så oerhört stor nu!!
Tror inte natten kommer att bli så rolig faktiskt men sånt är livet ;)
Kanske får passa på att sova så fort jag kan.
Är så pirrig så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!!

   
Troligtvis de sista bilderna på magen!!
vekcka 36 (35+3)

Jag hör av mig så fort jag kan till nära och kära och berättar hur de gått.
Sen kommer jag att blogga lite från mobilen till en början när jag kan,
så bara att kika in lite då och då
så får ni se om jag lagt upp en liten bild eller nått på underberket :)



Nu ska jag använda all tid bara för att andas och må bra!
Jag och Jesper ska åka förbi Jaana en stund också och äta vofflor ;)
De va ju voffeldagen igår?? De viste jag inte...
Jag som brukar ha koll på sånt!
Har ni ätit några vofflor då?

Puss!


Så glad!!

Åå vet ni vad jag och Jesper fått utav min mormor och morfar!!
En "öppen spis" fast man har en gas i små burkar så de blir varmt av!!
Å den är jätte fin!!
De ända som jag tyckte saknades i lägenheten var en "öppen spis"
och nu har vi en =) Kan verkligen inte bli bättre nu.
Vi kommer att få det så fint i vår nya lägenhet!!




Mysigt kommer de att bli i vårt vardagsrum :)

Puss!


Söndag!!

Idag är de söndag och de innerbär
att det bara är 2 dagar kvar tills vår lilla flicka äntligen kommer till världen :)
Kan inte beskriva hur pirrigt och förväntansfullt det är nu!!
I morgon är Jesper ledig för att också lugna sina nerver lite.
Och i morgon ska vi åka till sjukhuset och ta lite blod från mig,
man behöver de när man ska göra snitt för ibland kan man förlora så mycket blod under ingräppet,
så då är det ju en bonus om man tagit lite blod innan :)
Men vi får se hur de går, jag som de är så otroligt roligt med sprutor..
Tur att Jesper är med och kan hålla mig i handen ;)

Idag var Helena och Kristoffer här och åt lite lunch!
Super kul att träffa dom, de va så länge sen..
Och längre blir de ju när vi åker in nu.
Så de va kul att dom hade tid att komma över en stund :)

Jag som sagt att jag inte skulle göra något idag har en massa inbokat ;)
Först lunchen, och nu tänkte jag och mamma åka ut till mormor och morfar och fika lite,
och gå en sväng i skogen med hundarna.
Och efter de kanske jag ska träffa Mikaela en stund.
Vore så kul om jag orkade de, för henne har jag inte träffat på flera år :o

Bjuder på en bild på Igor idag i profil..
Så ni verkligen får se hur han ser ut efter klippningen.
Tur att han är mjuk och mysig att gosa med.
Men jag vet inte om jag tycker att han är en sån vacker syn för tillfället ;)



Puss!


Lördag!!

Idag har jag umgåtts med Sofia inne i stan :)
Va super mysigt att träffa henne igen!! Var ett tag sen nu..
Vi gick runt i lite affärer och kikade,
Jag hittade en födelsedagspressent till min mamma som fyller år 1 aprill.
Tror att hon kommer bli jätte glad över den ;)
Kan tyvärr inte säga vad jag köpt för ja vet att mamma läser min blogg ;)
Efter shoppingen så åt vi en god lunch på Bellmans!

Tack för idag min käre vän =)



Puss!


Gullehund!!!!

Igårkväll blev de gjort!!
Jag och mamma rakade min lilla vove..
Jag kan ju inte säga att han blev så särskillt fin.. men vi var tvugna att göra de.
Han hade så mycket tovor så det gick inte att borta bort dom.
Så rakning va sista utvägen ;)
Len och gosig blev han alla fall ;)
Vi fyllde en hel Ica kasse med hår :o

(resans gång)
  

(Före)


(Efter)



De finns nog ingen annan hund som är så snäll som min Igor!!
Hade jag varit hund hade jag protesterat efter bara en liten stund med rakaparaten..
Men inte han inte.
Tror vi kom fram till att vi hållit på i 3 timmar med rakning och dusch efter.
Han satt så snällt på bordet och sa inte ett ljud.
De bästa med de hela är att när vi kommer hem från sjukhuset så han pälsen vuxit ut i en perfekt längd ;)
Bara glädjas över de ;)

Puss!


Bakning igen ;)

Choklad cupcakes!
Super goda, Pröva vettja! ;)
 




Recept:

4 msk kakao
1 dl kokande vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
100 g smör
1½ dl socker
2 st ägg
200 g mörk choklad

Frosting:
100 gram (mjukt smör)
500 g florsocker
3 msk kakao
2 msk kallt kaffe (starkt)


Blanda ned kakaon i det heta vattnet och rör tills all kakao är upplöst.
Låt svalna.

Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål.

Vispa smöret och sockret riktigt mjukt med en elvisp, tillsätt äggen,
ett i taget. Häll i mjölblandningen och rör tills allt är ordentligt blandat.

Hacka chokladen och tillsätt den sist tillsammans med vattnet med
kakaon.

Sätt i muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3.

Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter.

Frosting
Vispa smöret mjukt och med elvispen, tillsätt florsockret lite i taget
medan du vispar på låg fart.

Rör sedan i kakaon och kaffet. Fortsätt sedan att vispa på medelhastighet
i några minuter så att krämen tjocknar ordentligt. Den skall vara
riktigt fast i konsistensen.

Klart att spritsa på dina cupcakes!
Jag hade tyvärr ingen sprits och flastpåsen ville inte riktigt..
Så de fick bli som de blev ;)

Puss!


Gravid i vecka 36

Idag går vi in i vecka 36 (35+0)
Känns super bra!!
När jag är i 35+4 så kommer får lilla tjej!! Och de är bara 4 dagar kar =D
Blir bara mer och mer pirrigt för varje dag nu..
Får se hur det går att sova på måndag!!






Puss!


Lill-tjejen!!

Nu är magen STOR!!
Känns som att den ska spricka vilken sekund som helst..
Kunde inte ens sitta normalt och äta mat..
fick hålla i tallriken för att kunna få i mig något.
Har inte känt den här känslan förut.
Det känns nästan som att magen är ett stort blåmärke,
och nu får ingen känna på magen för de gör för ont..
Och trångt är de där inne..
Så fort hon rör på sig så spänner det massor.
Jag längtar oerhört mycket tills på tisdag nu!!

Ni som varit/är gravida, har ni också känt så som jag?
Och isåfall när??



Är idag i vecka 35 (34+6)

Puss!


Torsadg!

Idag har jag en så länge inte gjort så mycket.
Skulle träffat Carro tidigare idag men hon fick tyvärr feber :/
Så de va jätte synd..
Blev att se en film med lillebror istället :)

Om en stund ska jag ta mig till Tumba och träffa min underbara Sofia!! =)
Har inte träffat henne sen i sommras..
Så de ska bli super mysigt!


En gamal bild på mig och Fia från i sommras :) 

Puss!


Fixdag!!

Så nu är jag hemma igen efter den här dagen..
Ultraljudet gick bra, inga förändringar så de va skönt!
Blev lite rädd när jag gjorde ctg testet bara för de såg inte alls ut som de brukar..
Men de va för att hon sov för en gångs skull,
så vi fick väcka henne så blev de bra sen ;)

Lägenheten blev jätte fin.
Jaana är en klippa!!
Och besiktningsmannen gav oss inga anmärkningar heller så de va kanon.

Nu är jag super trött och har lagt mig ner i sängen en stund.
Och Fredrik kom precis hem med nyopererat knä,
de har gått bra för honom och han slapp gips så de va skönt :)
Nu ska jag kolla på en film med lillebror.

Ha det så bra så hörs vi snart igen!!

Puss!


Onsdag!

Idag är det onsdag och idag är det en sån där dag då det händer massor.
Om en liten stund så hämtar Jaana mig (Jespers mamma)
hon ska först hjälpa mig med Igor medans jag är på ultraljud.
Sen efter ultraljudet ska vi åka till lägenheten i stan och städa ur den.

Sen efter de så är jag nog rätt så färdig i kroppen.
Och stackars min lille bror..
De va inte "bara" knät som hoppat ur led denna gång..
Utan nu är de också någon benbit som är lös.
Tycker så synd om honom..
Så idag är det operation för honom. Håller tummarna!

Puss!


Naglar!

Gjort naglar på mamma idag :)
Äntligen har hon fått sina, som hon har längtat ;)





Blev lite lila/rosa glittrigt lack över hela nageln,
och sen glitter tippar på de ;)
Och en liten blomma på ringfingernaglarna!

Både jag och mamma blev nöjd med resultatet ;)

Puss!


Morotskaka!

Idag har jag bakat en morotskaka!!
De är nog min specialitet ;)



Recept:

2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 msk olja
2 rivna morrötter

Gör såhär:

Vispa ägg och socker lagom mycket ej pösigt.
Rör ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Avsluta med morötterna och oljan.
Smörj och bröa en form och häll upp smeten.
Ugn: 225 grader i 30 min

Granering:

150 g philadelphia
Ca 1 dl Florsocker

Puss!


Vovarna!!

Gullehundar vi har då!!
Bamse fick vara hemma med mig och Igor idag.
För igår hoppade Fredriks (lillebror) knä ur le igen..
Så mamma och Fredrik fick åka till sjukhuset idag! Stackarn..

Det gick jätte bra att gå ut själv med dom, de är tur att Bamse är så lydig och snäll :)
Hadde han inte varit de skulle jag aldrig klarat båda.
Ja jag tycker då inte om den här snön som fått för sig att komma.
Men de gör hundarna.. Oj vad dom lekte ;)
De konstiga är att de ska vara runt 20 grader varmit i solen på Torsdag och runt 10 i helgen.
Men hur går de ihop med att de kommer massa snö nu??

  

Får bli lite "fri lek" för dom nu när jag inte orkar gå så långt ;)
Men de uppskattas ska jag säga ;)
Snart ryker Igors päls också.. Han är så otroligt tovig nu så de blir rakaparat..
Men de växer ju ut igen sen. Ska spara så mycket hår som de går alla fall..

Puss!


Magen!!

Hej på er!!
Nu är det bara 1 vecka och 1 dags tills vår lilla tjej kommer till världen!
Åå det är så otroligt spännande.

Tänkte bjuda på lite magbilder i olika veckor så man ser lite skillnad på tillväxten!
Nu är jag verkligen stor tycker jag!!
Tänk om jag skulle gått i 40 veckor?? :o
Hur stor skulle jag blivit då undrar jag?




(18+0)



(24+0)



(26+3)



(28+1)



Idag (34+3)
Man ser verkligen att det börjar bli trångt nu!
Fullt med blodsprängda ådror på magen..
Och man ser inte bara utan man känner också ;)
Hon är vaken nästan hela dagarna men de är ganska skönt för nu sover hon mera på nätterna ;)
Hon börjar ställa in sig på rätt rutiner nu ! :)

Det är så otriligt häftigt med alla sparkar hon gör nu!
Eller jag vet inte om jag kan kalla de för sparkar längre..
Utan nu "guppar" hela magen till ;) Rör sig som en våg typ?
Svårt att förklara för er som inte haft något underverk i magen men ni som väntat barn
förstår nog vad jag menar ;)

Puss!


Men vad är nu detta??

SNÖ?!?!?!?!?!?!
Varför kommer det snö nu??
Våren va ju här skrev alla tidningar när de hade varit + grader i tio dagar/nätter!!
Fick chock när jag kom upp..



(Svårt att fotta snö)

De är inte likte det snöar heller?
Kan det inte sluta nu..

Puss!


Bakat bröd!!

Idag bakade jag bröd hemma hos mamma! Blev Rågsiktskakor.
Dom blev super goda, vi smakade på dom till "mellis" ;)
Blev 4 st bröd men tog bara kort på två av dom ;)



Recept:

50 g Smör
5 dl mjölk
50 g jäst
1½ tsk salt
2 msk sirap
1 msk brödkryddor
13-14 dl rågsikt

Gör såhär:

Smält smöret i en kastrull. Häll i mjölken och värm till 37°.
Smula sönder jästen i en bunke. Rör ut jästen med lite av degvätskan.
Tillsätt resten av degvätskan, salt, sirap, brödkryddor och nästan allt mjöl.
Spara lite till utbakningen.
Arbeta ihop till en deg. Jäs den övertäckt i bunken ca 30 min.
Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den så att gasblåsorna pressas ur.
Dela degen i 4 delar. Forma bitarna till runda bullar.
Platta eller kavla ut dem till runda kakor, ca 15 cm i diameter. Lägg dem på 2 smorda plåtar.
Nagga eller stick kakorna på några ställen med en gaffel.
Tag ev ut ett hål i mitten om du vill, jag hoppade över det!
Jäs kakorna övertäckta ca 30 min.
Grädda kakorna i mitten av ugnen i 225°, ca 12 min.
Låt kakorna svalna på galler under bakduk.

Puss!

 


God dag på er!

Idag har alla fall min dag varit i full rullning!
Började med en tidig morgon så vi han plocka ihop allt de sista i lägenheten.
Sen tog vi med alla väskor och allt till Igor så körde Jesper oss till mamma.
Och när jag och Igor kom fram så fixade jag iordning lite med väskorna och så.
Å så kom morfar.. Då va det dags att åka på 61 års kalas/släckt träff i Järna.
Iwan min mammas farbror fyllde år!
Ett stort grattis igen Iwan =)
Det va super trevligt, jag tycker de är så kul när hela tjocka släckten samlas.
Vi är så ohygligt många i vår släckt, men en gång per år brukar vi försöka att ses :)

Nu har vi kommit hem igen eter kalaset.
Och de har gått jätte bra för Jeppe och Freddan att köra och flytta alla möblerna.
Va bara någon tavla och något annat ömtåligt kvar som vi ska hämta i morgon :)
Så de känns jätte skönt!
Sen ska jag och Jaana (Jespers mamma) åka och städa lägenheten i veckan.
Skönt att få lite hjälp, det är svårt att städa med en kanonkula på magen tycker jag ;)

Nu ska jag gå upp och se vad alla i huset har för sig!
Ska se om jag får med mig Igor också, han ligger här brevid mig i sängen och snarkar..
Han är också trött efter en intensiv dag med bamsen ;)
 Bamsen är så fin!!!


Puss!


Fredag!

Idag är det fredag!! Både tiden och dagarna går så otroligt fort nu tycker jag.
Idag måste vi vara klara med all packning,
De va mer än vad jag trodde kvar..
Men nu har jag varit igång hela dagen och packat för fulla muggar.
Så om en liten stund ska vi packa bilden med kartonger och annat.
För i morgon ska de enligt våra planer bara vara möbler kvar.
Men det kommer nog vara en och annan kartong kvar, men men så får de vara.

Så vår fredag blir att fixaa det sista helt enkelt!!
Får se vad vi hittar på till middag också, för jag har packat ner allt ;)

Puss!


Vecka 35

Nu har vi gått in i vecka 35 (34+0), nu går det verkligen undan!!
Det är exakt 1 vecka och 4 dagar kvar tills snittet nu!!!!
Längtar så mycket så ni kan inte ana det!






Puss!


Hemma igen!

Hejsan!
Nu är vi hemma igen efter sjukhuset, och det gick jätte bra där.
Min specialist läkare lugnade ner mig mycket idag när jag berättade vad den här tjejen sagt förra gången om en vaginal förlossning. Och det kommer inte alls att bli så.
Eller de kan bli så om jag vill men chansen är minimal och då menar jag minimal.
För dom har sån koll på flickan och skulle de vara några tecken på att hon vill komma ut ännu tidigare så bokar dom bara ett nytt snittdatum.
Så det kändes jätte bra att de va hon som va ute och flög.

Idag började vi med att lyssna på hjärtat och kolla sammandragningar.
Kommer aldrig ihåg vad de här testet heter..



Här ser ni hur en navel kan bli om man haft hål i den..
Blir såklart inte så på alla.. Alla är olika :)
Men min navel är dessvärre inte så snygg ;)



Efter de här testet va det dags för ultraljudet.
Hon har vuxit på bra, hon väger hela 2 kg nu :)
Och alla är så otroligt glada för de och jag med självklart ;)
Men som dom alltid säger att de barn med gastrosches brukar vara 20-35% mindre
men våran tjej är bara 10% mindre :)
Ett tag va hon 15% men nu 10%, så vi är så glada så :)
Och de va mera fostervatten denna gång.

Nästa ultraljud är om en vecka igen den 21/3.
De blir troligtvis de sista som det ser ut nu.
Sen är snittet veckan därpå ;) hihi inte långt kvar alls!!!

Sen va det dags för inskrivning på specialmödravården.
Stod på lappen vi fick att de kunde ta mellan 2-4 timmar.
Men de tog bara 1½ så de va jätte skönt. Där fick vi veta mer om snittet.
Började med att prata med narkosläkaren, han berättade lite om själva narkosen som ska läggas.
Och jag hade en helt annan bild av ryggmärgsbedövning en hur den ser ut i verkligheten.
De verkar ju inte alls farligt?? Bara alla människor som överreagerar!
Efter de fick vi träffa en barnmorska som gick igenom snittet i helhet, från BB till 3 dagar frammot.
Och sist fick vi träffa en gynekolog som kollade så att moderkaka osv låg där de skulle.
Och hon gick även igenom snittet lite.
Så nu kan vi inte bli mer förberädda ;)

Puss!


Sjukhuset!!

Hej på er!!
Nu är det snart dags för ennu ett ultraljud.
Och idag får vi veta vad hon väger också :)
Då ska jag prata med min riktiga ultraljuds läkare om förlossning också.
Min barnomska skällade ut "centrum för fostermedecin" som avdleningen heter efter noter när jag va där sist.
Hon sa att man absolutinte får göra på de sätt dom gjorde!! 
Min barnmorka är bäst!! Synd nu att sista gången redan varit.. Men vi har lovat att komma med bebisen sen ;)  

Sen efter ultraljudet är det dags för inskrivning på sjukhuset!
Vet inte exakt vad det går ut på, bara att vi ska vara där mellan 2-4 timmar och få
veta lite om hur snittet kommer gå till osv.
Så de känns jätte bra, så man är väl förberädd :)



Sen får vi se om vi kör ett flyttlass efter sjukhuset också!!
Har blivit några fler kartonger nu när jag tömt köket ;)

Puss!


Härliga väder!

De här vädret får mer än gärna stanna kvar :)
Nu har jag både varit och ätit frukost med en vän och ätit lunch med mormor, morfar och Eva!
Har haft det jätte trevligt!! 

Tog lite bilder på mig själv påväg in till stan ;)
Har fått lite önskemål om att ha lite mer bilder på mig själv på bloggen ;)

 

Nu har jag gjort så mycket idag så nu måste jag vila.
Det är tröttsamt att vara gravid ska jag säga, man orkar inte alls hålla igång!!
Jessica bjöd med mig på ett event ikväll för bloggare!!
Det hade varit så grymt kul men tyvärr så va jag tvungen att tacka nej för att jag måste lyssna på kroppen nu...
Men jag hoppas att jag kan följa med nästa gång ;) 
Nu blir det en tupplur, och även vila efter den ;)
Sen får vi se ifall jag orkar packa lite.. Ska försöka packa ner lite "skaferimat" i kassar..

Vad har/ska ni göra en dag som denna??
Glass bör man ju äta i det här fina vädret ;) 

Puss!
 


Underbart!

Idag är det underbar väder ute!!
Och jag ska åka och äta fruckost med en vän.
Ska bli jätte kul, hon är också gravid, kul att prata lite gravid prat med någon ;)
Sen efter de så kommer mormor och Eva hem till mig så ska vi gå och äta lunch någon stans :)
Så jag har en riktig mys dag att se fram emot i det fina vädret!

Igår hos barnmorskan gick det jätte bra.
Jag har gått upp 13 kg nu, vilket tydligen är helt normalt!
Och bebin mår bra! Och det är ju huvudsaken :)
Det va ju sista gången hos BM och desutom fyllde hon år
 så jag köpte en jätte fin buket med tullpaner och en chokladask :)
Hon blev jätte glad!!

Juste vi blev av med Soffan igår också!!
Så skönt.. Nu blev det jätte tomt i lägenheten, så nu får vi plats att packa lite mer :)
Och Sandra och Tom som fick soffan blev jätte glada!
De är alltid kul att göra andra människor glada =)
Nu är det dags för mig att fixa iordning mig lite inför frullen!!

Puss!


Naglar!!

Idag har jag gjort naglar på Helena! :)
Blev jätte fina.
Fransk manikyr.





Puss!


Tisdag!

Hej på er!
Idag är det exakt två veckor kvar tills vi får träffa våran lilla skatt! =)
Känns nästan helt overkligt.



Idag är det en lite intensiv dag för mig!
Började med tvättstugan vid halv 10. sen har jag damsugit och fixat lite.
Damsugit soffan också för idag blir den hämtad :)
Så skönt att vi blir av med den och att några andra blir glada över den :)
Bättre att den använs när den är hel och fin än att den ska kastas tycker jag.
Tvättar allt nu, alla mattor och allt.. Så jag kan packa ner dom.
För på lördag morgon ska det bara vara en tandborste var kvar att packa ner.
Så nu får jag packa för fulla muggar på dagarna :)

Ska se vad jag ska ta med mig till mamma i matväg också.
Synd att kasta massa mat!
Men å andra sidan kanske mamma och Lelle inte har all plats i värden i kyl/frys heller.
Men jag har börjat tömma frysen på Elin också ;)
Hihi hon fick tre stora påsar med svamp när hon va här sist och gjorde naglar :)

Nu ska jag ner till tvättstugan igen..
Sen halv 3 så är det dags för det sista besöket hos barnmorskan.
Det är både sista gången och så fyller hon år.
Så jag ska nog köpa en alladin ask och en blommbuket åt henne :)
Och skriva ett litet kort också kanske för all hjälp och så!

Puss!


Vår!

Ja nu är det verkligen vår! =)
Dom säger det till´och med i tidningarna nu.
Fö nu har det varit + grader i 10 dagar!!!!!
Jag och Igor hittade lite fina vårtecken på vår lilla morgon promenad :)



Sånna här snödroppar eller vad dom nu heter.
Och någon gul fin liten blomma också ;)

Igår körde vi ett till flyttlass..
Vi har ett kvar att köra innan vi tar den stora bilen med alla möblerna.
Nu är det verkligen inte långt kvar tills flytten inträffar.
Vi flyttar ju hem till mamma på lördag den 17 då vi tömmer den här lägenheten på möbler.
Sen är det tio dagar kvar till snittet  och 16 dagar tills vi får nycklarna och Jesper börjar flytta in =D
Kommer bli så härligt för mig och lilla att få komma hem till en redan färdigflyttat lägenhet ;)
Åå längtar verkligen en massor :)

Igår efter flyttlasset så tog vi en sväng förbi kungens kurva och köpte lite hundmat på Katt & Hund,
sen gick vi in på Chilli och kollade lite på soffor.
Vi hittade en som vi tyckte om jätte mycket, och de va bara 1-2 veckors leveranstid så vi bestämde oss för att vänta lite med att köpa den och kolla en gång till på den soffan vi hittade på MIO.
Men jag tror att vi båda föll mer för den här.

Juste.. Blev första riktiga vår glassen igår också! :)

 
Inte världens snyggaste bilder på oss kanske haha ;)

Idag ska jag äta lunch på Söder med en vän.
Om jag får tag på henne någon gång ;)
Hon kanske har glömt mig vem vet?? ;)

Puss!


Magbild!

Bjuder på en magbild idag!
Fast idag va de kläder på ;)
De är super svårt att ta kort på sig själv nu när jag börjar bli så stor.
Så fick bli genom spegeln ;)
Nästa gång får jag nog be Jesper om hjälp ;)

I vecka 34 (33+2) 


(blött hår inte fett) Tvungen att påpeka de ;)

Puss!


GRATIS soffa!!

Är det någon som vill ha en soffa??
Gratis bara ni hämtar den själva och den måste hemtas senast den 16/3



3-sitts soffa, Bege. Super skön att sitta/ligga i.
Avtagbar klädsel därför lätt att tvätta.
Hör av er snarast annars kastas den.

Puss!


Melodifestivalen!

De här va nog den bästa melodifestivalen på många år tycker jag!
De va bara två låtar som jag undrat vad vi svenskar tänkt på när vi valt och de är Ranelid och torsten..
Men vi fick ju ganska bra respons på dom låtarna från utlandet, eller vad säger ni ;)
Haha Renelid fick 1 poäng och torsten 2 tror jag att de va!
Men de konstiga är att vi gav dom ändå ganska höga poäng sen..
Hur tänker man då när man röstar undrar jag??
Vi vinner ju absulut inte när andra länder röstar på oss då??
Men men..



Loreen var så grymt bra med låten Euphoria!!!
En värdig vinnare tycker jag!!
Vad tycker ni??
Va det rätt som vann??

Puss!


Sickla centrum!!

Idag har jag och Jesper gått runt lite i Sickla centrum.
Vi hittade en Vår/sommar jecka till Jesper, den va super snygg,
sen köpte jag ett par mjukisbyxor men högmidja som jag kan ha efter snittet sen på sjukhuset.
En mysig dag =) Tack hjärtat!!
Juste sen köpte vi en vad ska jag kalla de??
De är en slags ställning som man sätter på bebissängen och hänger mobiler i.
Och den snurrar och spelar en lite trudilutt ;)

Nu ska vi kolla lite på en serige vi har börjat följa..
Sons of anarchy..
Bästaste serien!!



Puss!!


Naglar!

Nu kommer bild på naglarna som jag gjorde på Elin igår!
Så balla!! Grönglitriga tippar ;)




Ja vill också ha sånna här tippar!!
Men mina naglar måste få vila lite till.. :/
Har råkat bita lite på mina också.. Inte okej!
Så nu måste dom får vara en stund!

Puss!


Härlig dag!!

Idag har det varit en super bra dag!
Lunchen va jätte god som Jesper sagt, jag åt en snitzel med stekt potatis och rödvinssås :)
Efter lunchen med Jesper blev det en fika med Jessica på Bellmans,
och efter fikat åkte jag en sväng till jobbet och sa hej :)
Åå vad alla barn är mysiga!!
Saknar dom verkligen! Men nu va det nog sista gången jag hälsade på själv.
Nästa gång blir det med bebis ;)
Åå jag fick en jätte fin bucket med tullpaner av en mamma och ett barn idag!
Super gulligt av dom <3



Helt underbart fin bucket =)

Sen va det dags för naglar för Elin.
Dom blev grymt fina!! Víll också ha sånna tippar.
Men dom får ni se i morgon  .. ;)
Åt en god middag med Elin nere på resturangen på hörnan också.
Kände att vi behövde de ifall vi inte kommer ses något mer innan sjukhuset.

 

Och den friterad bananen med glass till efterrätt går ju inte att missa ;)

Puss!


Fredag!

Hejsan! Hoppas ni mår bra!
Idag är de fredag så skönt!!
Även fast jag är hemma och ledig på dagarna så ser även jag fram emot fredagen ;)
För då är alla andra också "lediga" och orkar hitta på något ;)

Idag ska jag åka in till Söder och äta lunch med Jesper!
Ska bli super mysigt! Han berättar varje dag om hur god mat dom har på ett ställe där han jobbar.
Så idag ska jag få se om jag uppskattar den lika mycket ;)
Efter lunchen så får jag bära av hem igen,
För idag kommer Elin hit och ska fixa naglarna :)
Vi får se om hon vill ta bort dom idag eller bygga på dom.
För sen när jag är inne på sjukhus så kan jag ju inte fixa till ifall man tappar en nagel eller så.
Men hon kanske hinner ha fina naglar ett tag till innan jag måste ta bort dom på henne ;)

Men hoppas ni alla får sen trevlig fredag och stt ni njuter av den!

Puss!


Vecka 34

Nu har jag kommit in i vecka 34 (33+0)
Och det är bara 2 veckor och 4 dagar tills sittet är bokat. 
Men hon kan ju tydligen komma tidigare också så vi får se ;) 




Vi behöver inte oroa oss för vändning för hon är redan ruckbar och har varit de i två veckor!! 
Börjar ana lite fixering också då de är en ganska kraftig smärta neråt ibland!! 





Stod mycket om mamman idag ;)



Puss!
 


God kväll!!

Nu känner jag mig lite bättre!
Har många nära och kära som berättat för mig om förlossningar!
Så de va skönt, nu kan jag börja köra en snabb bearbetning!
Om det ens blir så förstoss..

Idag har jag varit super trött!!
Bara sovit hela dagen, så Jesper fick komma och hämta mig hos mamma.
Så åt vi lite middag där innan, god kyckling och curry soppa med nybakt bröd!
Härligt med god mat :)
Igår skulle jag ha gjort naglar på mamma också.. Men jag glömde nagellimmet..
Suck.. Allt annat packade jag ner, men såklart glömde jag de!!
Det är nog bäst att alla får komma hit istället och få naglarna fixade.
Då är det omöjligt att glömma något :)

Nu är vi hemma igen och jag ligger i sängen!
Så skönt att krypa ner och bara vila kroppen.
Det tog kol på mig igår när jag va med helena på Söder..
Mina fötter gör fortfarande as ont!! och kroppen är helt slut.
Så de är bara att fortsätt att sova nu då som jag gjort resten av dagen ;)
Ibland behöver man sånna dagar :)

Måste bara säga att jag tycker om min Jesper så oerhört mycket!!




Puss!


Besviken Sofia!!!

Jag kan inte riktigt släppa det här med en vanlig förlossning!!
Självklart vill jag föda vanligt om det går men jag tycker att det blev super jobbigt..
Varför har dom bara inte sagt från första början att vi kommer att boka in ett snittdatum och är det så att hon vill komma ut innan de så kommer de bli under en vanlig förlossning??
Jag är faktiskt besvikna på dom på sjukhuset!!
De dom har sagt till mig är att man plockar ut henne tidigare för att det blir för trångt i magen och att tarmarna inte får svullna, för då kan det leda till konsekvenser!!
Inte att dom här barnen VILL komma ut tidigare och att dom bokat snittet tidigare
för att ha alla narkosläkare och allt på plats?
Ne jag är faktiskt arg!! Så har dom sagt att jag inte behöver gå på några
"förlossningsföreläsningar" för att jag INTE kommer att föda vaginalt
och behöver därför inte veta hur man ska andas osv..
Utan att inskrivningen på ks räcker för vår del för då berättar dom om snittet osv..
Men det stämmer ju inte alls :s
Men hade jag fått veta lite tidigare så hade jag haft chansen att förbereda mig på en vanlig förlossning också!! Min barnmorska sa också när vi fick veta att hon hade gastroschis att vi inte behöver "oroa" oss
för en förlossning, att förlossningen är nästan den största oron man har när man väntar barn,
och att vi har annat att "oroa" oss för och slipper de!!
Jag är typ helt förkrossad...
Riktigt besviken på att dom inte berättat de för oss innan..
Men att få veta de två och en halv vecka innan snittet är inte okej tycker jag!!



Tycker ni att jag överreagerar??
Ni som fött barn snälla kom med lite råd!!!
Vet ju fasiken inte ens hur de går till.. Har ju bara sätt en förlossning på tv!!!

Puss!!


Underbar dag!!

Idag har jag umgåts med min käre syster Helena hela dagen!
Hon började att följa med mig på ultraljud och fick se sin systerdotter ;)
Hon verkade tycka att det va rätt cool ;)

lill-tjejen mådde bra, hon hade en aning lite fostervatten men det va inte farligt.
Det är bättre att det är för lite fortervatten än för mycket för då vet man att hon sväljer som hon ska.
Vikt fick vi inte veta idag, för nu börjar dom att kolla vikten varanan vecka,
så nästa gång får vi veta vad hon väger :)
Och nästa gång vi ska till sjukhuset så är det inskrivning.
Och då ska vi få massor av information om själva snittet osv..
Men jag fick också veta att om hon vill komma ut före snitt datumet så ska jag föda vaginalt.
Då fick jag lite chock faktiskt.
Klart att jag vill föda vaginalt om jag får men nu har jag ställt in mig så mycket på att göra snitt!
Så de blev lite jobbigt faktiskt.
Men "risken" "chansen" är liten att det blir innan snittet. men konstigt att vi inte fått den information innan??

Men efter sjukhuset så åkte jag och Helena och åt en supergod lunch på tre Indier på Söder!
De va jätte god mat där!! Så där äter jag nog flera gånger ;)
Sen blev det lite shoping och fika!! Alltid kul ;)
Köpte nya mamma strumpbyxor och en till amnings bh :)

Efter Söder så åkte jag hem, då väntade mamma på mig utanför lägenheten.
Så nu är jag hemma hos mamma och Lelle och ska sova över här :)
Super mysigt. Och vi ska äta jätte god mat.. Vi ska äta fisk (hemmafiskad sik) och potatis och god sås.
Fisk är det bästa som jag vet ;)

Men nu ska jag umgås lite med min mamma!!
Vi hörs sen, Ha det så bra!

Puss!


Lunch!!

Hade jag tur eller vad?
Precis efter att jag skrev att jag ville ha lunch-sällskap på bloggen så ringde pappa!
Han hade varit på möte i krokarna och ville bjuda mig på lunch :)
Så han kom hit och parkerade bilen utanför så tog vi oss en liten promenad till Fältöversten.
Jag åt en smaskig räksallad och pappa en lasagne! 
De va super mysigt att träffa honom igen, de va ett tag sen vi sågs nu.
Tror faktiskt att de va på julafton?
Så de va dags att ses igen helt enkelt.
Å jag blev lite avis faktiskt, han och Martina ska åka till Thiland om någon vecka!!
Så underbart för dom!! :)

Jag vet att solen börjar komma nu, men jag längtar efter värme.
Riktig sommar vill jag ha nu ;)
Kan man få be om de?? Lite tidigt kanske..

Idag ska jag och Jesper till socialkontoret i Östermalm klockan 4.
Vi har bokat tid hos familjerätten där så att Jesper kan godkänna faderskapet redan nu!
De är bra att göra det innan födseln "ifall" det skulle hända någon med mig under förlossningen.
Sen kommer vi inte kunna åka in till socialkontoret efter hon har fötts heller, då är det fullt upp med annat.
Så de är lika bra att fixa med det innan :)

Puss!


Tråkdag!!!

Hej på er!!!

Jag har jätte tråkigt och känner verkligen för att hitta på något!!
Någon som vill ses i stan på en lunch eller nått??
Skulle uppskattas super mycket ;)

Jag visade manen för Jesper igår..
Men han har så svårt men namn..
I början fans det ju absolut inget annat än Roxanna, och nu har jag fått med honom på Alva också.
Men Minella.. De ligger hårt om hjärtat nu!!
Så fint tycker jag! Å den första reaktionen va (är de änns ett namn)?

Minella (Sofia) (Roxanna) Turunen
Roxanna (Alva) (Minella) Turunen
Alva (Roxanna) (Sofia) Turunen

Nee jag vet faktiskt inte!! Bara vänta ochse tills den lilla kommer ut ;)

Puss!


Flicknamn!!

Dom namn som vi har haft till våran lilla tjej är:

Roxanna
Alva

Men jag har kollat runt lite på andra namn nu också!
Det finns många fina namn..
Här är några som jag har fått lite tycke för:

Leah
Clara
Emina
Minella
Nellie

Dom här namnen har jag inte pratat med Jesper om alls än.
Han är med på Roxanna och Alva en så länge alla fall :)
Men de är skönt att ha ett bagage med lite olika namn tills hon kommer.
För tänk om hon verken inte ser ut som en Roxanna eller en Alva?
Då måste man ha lite andra namn också :)

Sen är det ju mellan namn också?? Vad ska hon heta i mellan namn??
Jesper hade förslag om Sofia eftersom att vi inte har något "släckt" namn i varken hans eller min släckt.
I min släckt har vi ett "släckt" namn för killar bara och det är Karl.
Sen funderade jag lite på Nilla också efter min mormor..
Hon heter Gunilla men de är lite "gamalt" så Nilla käns bättre,
desutom så kallas hon för de av några :) 



I första hand vill vi nog försöka att få ihop Roxanna och Alva med någon fint mellan namn.
Har ni några förslag på vilka namn som "passar" ihop?? =)

Puss


Måndag!

Nu är det måndag igen!
Nu börjar veckorna att gå så fort tycker jag, fast de är bättre de en sakta,
som det va förut när jag bara låg ner.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag?
Skulle vílja göra nya naglar, tog bort mina häromdagen.
Tänkte att det va dags för lite vilopaus för dom..
Dom kanske till och med ska få vila ända tills vi ska på sjukhus för då får jag inte ha dom?

Ska nog fortsätta med min packning lite idag.
Jesper ska eventuellt åka och spela squash idag med hans brorsa.
Och då är de perfekt att ta med ett flyttlass påvägen när han ändå åker förbi :)
Men alla sakerna är så högt upp nu på skåp osv..
Och våra stolar är inte pålitliga så jag vågar inte klättra på dom nu..
Så vi får se vad jag kan packa ner idag för något.
Vi tömde lite på vinden igår så nu kanske jag kan hämta något där och packa ner.
Saken med vinden är ju bara den att de är så läskigt där ;)

Nu blir det att kika på BB!!


Puss!


Söndag!

God morgon på er!!
Hur är det med allesammans? :)
Fick lite panik när jag va ute med igor i morse klockan 6.. Snö????
Men sån tur är den borta nu ;)
Jag haft en super jobbig natt inatt.. har varit uppe och fart runt 10 gg tror jag..
Och Igor har inte mått bra av de så han satte igår och började kräkas mitt på natten också!
Ibland har man det inte lätt alltså..

Idag blir det av att köra ännu ett lass med flyttkartonger!
Vi måste passa på medans vi kan! :)
Sen får vi se om dagen bjuder på något mer :)

Vad ska ni hitta på idag?

Puss!


Biltur!

Idag åkte jag och Jesper en sväng men bilen full av kartonger.
Startade på MIO i Heron city och hittade en super fin soffa som vi funderar på att beställa.
Men vi ska kika lite mer på nätet och se om vi kanske hittar någon annan att också
åka och kolla på innan vi bestämmer oss.
Så passade vi på att äta lunch på en gång,  blev PizzaHut!
Dom har verkligen goda pizzor!!
Och man blir inte sådär äckligt mätt som man kan bli av en "vanlig" pizza.
Sen blev de en sväng till skopunkten, Jesper behövde akut vårskor!!
Och vi hittade två stycken par till honom, Så då är de ju dumt att inte ta ett tredje
när man ändå får det på köpet ;)
Så då fick jag ett par vår/sommar skor också ;)

Sen blev det ett stop hos Jespers mormor där vi lämnade av kartongerna.
Så passade vi på att fika lite på en gång :)
Nästa stop blev coop.. 
Och nu är vi entligen hemma igen!! 
Blev rätt så trött efter den här dagen känner jag!
Om jag stänger mina ögon nu så somnar jag garanterat,
och då kommer jag inte kunda sova inatt..
Så det är bara att hålla sig vaken och stå ut en stund till.

SKa nog kolla på lite Big Brother nu!!
De är ju bara för roligt asså hahahaha..

Puss! 



Morgon mys!!

Morgon mys med Igor i det underbara vädret!! =)





Min lilla buse-hund!

Puss!


Gravid i vecka 33

Nu är jag i vecka 33 (32+1).






Puss!


Fredag!!

Nu har jag kommit hem igen efter en mysig förmiddag med Emmy!
Emmy bjöd mig på en super god frukost ;)

 

Tycker de är så häftigt när dom gör mönster i kaffet!!
Vill också kunna de. kaffet blir mycket godare då haha
Efter frukost, affärer och glass tog jag en sväng förbi jobbet :)
Var så otroligt mysigt att träffa alla.
Och nu har jag fått kramar av alla barn så jag klarar mig ett tag till ;)
Nästa gång jag hälsar på så har jag nog bebisen med mig ;)

Åå de är så skönt, nu efter den här "långa" dagen så frågade min granne
om hon och hennes kille fick gå ut med Igor!!
Så skönt att få lite hjälp med honom så att han får röra på sig riktigt ordentligt :)
Hon sa de igår att hon gärna går ut med honom lite då och då!!
Hon studerar och är hemma en del och tycker att de är rätt tråkigt..
Så de passar ju jätte bra för mig nu när jag inte orkar gå så långa sträckor ;)
Så de är bara att tacka och ta emot den hjälp man får =)

Vi får se vad som hittas på ikväll??
Just nu är Jesper och tvättar bilen hos hans mormor och han har lämnat lite katonger också.
Så vet inte riktigt när han är hemma och vad han känner för att göra??
Får helt enkelt se..
Nu ska jag njuta av en vilostund tills Igge är tillbaka :)

Puss!


Hej hopp!!

Idag har vi en sån där underbart fin dag framför oss igen!
Och den dagen ska jag få spendera med Emmy :)
Ska starta med en frukost inne i stan, sen får vi se vad som händer!

Såg nyss att det bara är 3 veckor och 4 dagar kvar nu tills vår lilla tjej kommer till världen! =)
Det har gått så otroligt fort, men jag vill ändå att de ska gå fortare ;)
Har börjat att tänka mycket på "sjukhusvistelsen" en del nu..
Och jag tycker nog att det är ganska jobbigt ändå!
Försöker vara så positiv hela tiden men känner nu att man måste få vara lite "ledsen" också.
Kan inte bara tränga bort och säga att allt kommer blir bra,
De är klart att de kommer att bli det i slutändan. 
Men de är en jobbig väg dit!! 

Nu ska jag fixa mig de sista innan de är dags att ta sig till tunelbanan :)
Ha en toppen dag allesammans :)

Puss! 


Stan!!

Idag vid typ 5 åkte jag in till stan en stund och träffade Jessica :)
De va jätte mysigt!!
Jag hittade dom här skorna..



Ja jag vet att jag typ har 100 par redan men ibland behöver man nya allafalll ;)
Kände att jag behövde ett par nya som är lite mer stabila i foten,
för jag har börjat få så ont i fötterna nu.
Å sen är de alltid kul att köpa sig ett par nya när de är ny sesong ;)

Apro på ny sesong så använde jag min skinn jacka idag för första gången i år!!
Va så härligt, och frös gjorde jag inte heller!! ;)

 
Bjuder på två bilder på mig också.. Vet att dom är ap suddiga..
Men men ibland blir de så ;) 
Jesper försökte så gott han kunde!! ;)

Puss! 


Hej svejs!!

Tänkte skriva god morgon först men nu är ju klockan mitt på dagen!!
Jag har gjort en massa idag känns det som.
Är alldeles slut nu..
Började med att ringa massa samtal, till familjerätten.
De va super svårt att hitta nummret till socialkontoret i Östermalm..
Men efter så där 1 och en halv timme fick jag prata med rätt männicka på rätt ställe.
Så nu har jag bokat en tid så att jag och Jesper ska åka och godkänna faderskapet.
De behöver man göra när man inte är gifta,
och de är väldigt smart att göra det innan barnet är fött ifall det skulle hända något vi förlossningen. 
Bättre att vara på de säkra sidan :)
Sen blev de att jag ringde till veterinären i vårsta också där jag kastrerade Igor.
Och han sa att jag skulle klippa bort stygnen och tvätta rent.
Så de är gjort nu och de ser redan bättre ut.
Så förhoppningsvis slipper vi åka in och Igor läker som han ska.
Han jag pratade med trodde bara att det kunde bli bättre nu när stygnen inte sitter och irreterar.

Efter allt telefon häng och sjukstuga så stoppade jag in två maskiner tvätt i den nya tvättstugan,
diska lite och dagsuga av lägenheten. 
Sen va det dags för en långpromenad med Igor.
Och när vi kom hem igen va tvätten klar!!
MEN... Torkskåpet och torktumlaren va inte färdiginstalerade.. SUCK.
Så jag har hängt kläder i hela lägenheten nu..
Hade jag vetat de innan så hade jag kanske tagit en maskin åt gången..
Men men sånt är livet ibland..

Nu pustar jag ut!!!
Hur kan man bli så trött??
Aja känner att jag får ligga ner en stund nu och bara vila,
kanske sova en stund. ZzZzZz
Men inatt har jag faktiskt sovit ganska bra, så jag kanske inte ens kan somna idag!

Puss!


RSS 2.0