Hej på er!

Den här helgen har varit toppen! i fredags blev det bull-bak, och en mysig kväll med Jesper!
Sen på lördag morgon fick jag en mysig morgon i stallet med mamma, och sadeln hon köpte passade inte :( så hon bytte den idag, fast det blev tydligen någon annan den här gången... Runt 3 hämtade Jesper mig så åkte vi ut till eva och johan (ingift moster & morbror) och passade deras hundar medans dom var i London. Jätte mysigt va det att får vara hos dom med så söta hundisar ;)
Idag åkte vi hem runt lunch och plockade upp Fredrik min lillebror som följde med oss hem! Sen åkte jag och Fredrik till heron city och kollade på The karate kid! den va grymt bra! kolla på den ;)
vi han också med att äta en god lunch/middag ihop! Tack Fredde för idag!
Nu är jag hemma igen och ska försöka plocka lite..

ha det så bra pusspuss / Sofia


Hejsan!

De va länge sen nu, ibland har jag en sån period då jag inte alls har någon lust att skriva! Men nu kanske jag blir lite sugen igen, vi får allt se ;)
jag har hunnit med ganska mycket sen sist, jag har jobbat för fullt, varit i stallet en del, haft en massa möten, gjort roliga saker. Bakat bröd, och bullar ;)

Först bakade jag bullar med Helena, sen bakade jag det igen igår ;) gud vad dom blev goda ;) ska ta me en bulle till mamma idag när vi ska till stallet. Mamma har köpt en ny sadel till Lazella som vi ska prova idag, och sitter den bra så ska jag rida i den idag =)

juste jag har gjort naglar också för fusta gången ;) Jätte fina! Stod inte ut längre med mitt bitande på naglarna så jag bestämmde mig för att göra naglar så att mina kunde få växa lite ;) Men nu trivs jag s mycket med dom så jag lär ju föortsätta ett tag till ;) fast nästa gång ska jag be henne göra lite tjockare, är så rädd att dom ska gå av när jag är i stallet eller på jobbet, sen ska dom få bli en anikng kortare också ;)

Men nu ska jag klä på min för snart kommer mamma, då ska jag få köra en sväng och sen ska vi till stallet!
Ha det super tills vi hörs igen!
pusspuss/ Sofia

RSS 2.0