varberg

Hej på er: ) nu har vi kommit till varberg äntligen . I natt sov jag och tessi hos hennes kusin det var jätte trevligt! Hon hade en ekorre: o super häfftigt tycker jag! Jag har det lite svårt att skriva för jag skriver på tess mobil, och när jag precis börjat skriva så fick jag veta att vi får låna datorn här haha. Men nu har jag lyckats länge tycker jag så det är lika bra att sluta haha ha det bra puss puss sofia

Morn Morn

God morgon god morgon! nu är det en ny dag då man ska ta nya tag :)
Idag smäller det, om typ 10 min går min buss, ska ju träffa familjen snart ;) 
Pirrar faktiskt lite i magen tycker jag, fast det går över lika fort när jag väl träffat dom tror jag,
Det brukar det alla fall göra ;)

Vet inte om jag kommer kunna skriva så mycket i varberg, har ingen aning om jag kommer att ha tillgång till någon dator, men vi får se ;) Jag tänkte ta med min först, men jeppe ville låna den, han har ingen just nu.
Och vad gör man inte för sina nära och kära? ;)

Ne nu blir det borsta tänderna och kila till bussen,
Ha det nu super bra allehoppa =)
Så får vi hoppas på att jag får tag på någon dator =)

Pusspuss / Sofia

Måste bara..

Måste bara skriva ett stort tack till dig Therese som frågade om jag ville följa med dig, ser så mycket fram emot det =) Pluss att det var så länge sen vi träffades! Jag och tess är alltså barndomskompisar;)


Vet att det är en vinterbild, men kan inte låta bli att lägga ut den tycker den är så fin på oss =)

Ha det bra pusspuss / Sofia

Full rulle..

Veckan är inte slut än men jobb har jag inte fått för lite av! Jobbar och sliter som bara den med huset så att jag och Jesper kan få flytta in snart ;) Jeppe var inne i huset för första gången idag och verkade intresserad ;) Som tur e... hade han inte gillat de vet jag inte vad jag skulle gjort för jag trivs verkligen där =) 
Juste låvade lite bilder på huset också ;) men tänk på att det är under renovering ;) 

Idag målade jag fönster och knutarna på huset =) Vill bara FLYTTA!!!!!
Och nu ska jag vara borta i typ två veckor innan jag kan fortsätta och det är bara när jag är där som det händer någont. Får se om min Kusin Emma kan sparka sina föräldrar i rumpan så det går lite fortare ;)

Nu ska jag packa för i morgon smäller det ;) Ska träffa en familj i morgon som har en liten dotter som jag ska vara barnvackt åt! Ska bli så kul att träffa dom =)
Men vet ni vad som mer händer i morgon ;) hihi då blir det Varberg med tessi =) Ska se vad jag ska packa, det värsta är faktiskt att jag måste packa väldigt smart för när jag kommer hem igen så hinner jag inte tvätta innan jag ska åka till Skara så jag får välja med omsorg haha ;)

Ne nu ska jag gå in i duschen och pussa på Jesper för honom kommer jag ju inte få träffa på så länge heller :o :(

God natt ha det så bra så hörs vi =) / Sofia


Tidig måndag morgon!

Nu blir det till att stiga upp tigigt ochbörja arbeta! Idag är en mycket trött dag för mig...
Vet inte hur? Jag brukar vara pigg annars hur tidigt jag än går upp så länge jag bara kommit upp haha ;)

Idag ska jag förtsätta att renovera huset =) Jag och Emma ska köra järnet den här veckan så vi snart får det klart! Det är nämligen så att jag och Jesper vill flytta in där xD. Och vi ligger högst upp på listan så jag hoppas verkligen att vi får det!

Får se om vi hörs i kväll, ska sova hos Emma idag för att hinna med så mycket som möjligt!
men vi hörs ha det så bra pusspuss/ Sofia

Ps. Kom på att ni aldrig fått sätt hur detta lilla söta hus ser ut ;) jag lovar att ta en bild idag och lägger ut den i morgon =) <3

Söndag kväll...

Det va kul att jobba med Mimmi idag =) Där stog vi i kafeterian och sålde korv och toast haha stress stress! men kul va det som tur va :)
Efter att vi jobbat klart hämtade Jesper oss och vi åkte hem till David ovh Mimmi! det va tänkt att vi skulle spela lite poker men så blev det inte tyvärr,men kul va det ändå ;)
Jag har beställt en massa fina saker också från internett =) Jag älskar att beställa kläder och annat istället för att gå och trängas i affärer ;)

Nu ska jag sussa vi hörs,
ha det så bra pusspuss sofia


Söndag!

Idag ska jag jobba på Grödingevallen med Mimmi =)
Vi ska stå i kafeterian medans alla fotbollsmatcher är i rull. Ska bli intresant!
Det värsta med mig nä'r jag står i kafeterior är att man blir så suger på allt haha, jag ska försöka hålla mig idag ;)

Nu måste jag kila för att ta ut lite pengar innan så jag kan köpa någon om jag blir sugen ;) men inte för mycket haha!

Ha det puss och kram / Sofia

Tält!

NU har jag köpt tält =) ett aldeles eget + sovsäck och madresser ;) Jag är en riktig fridluftsmänniska haha, Längtar så mycket till Skara nu så ni kan inte ana :O Vill att det ska gå fort, fast inte för fort för jag vill hinna med Vargerg också! Varberg längtar jag också till en massor =)

ha det så bra pusspuss/ Sofia

Sommar sommar sommar!

Jag tror jag aldrig varit med om en så uppbokad sommar någonsin... ;) det är så kul, jobbar nästan jämt för att ha råd mad allt jag ska göra ;) har varit i Göteborg, ska till Varberg med Tess på torsdag, Vi ska åka med hennes föräldrar och bo i deras stuga (så mysigt (a)) och vi kommer hem den 6 Augusti, och den 7 Augusti ska jag till Skara sommarland med Jesper, Mimmi och David =) Vi ska tälta där och ha det sjukt bra ;)
Vi tog Skara för att när vi va på Liseberg tyckte vi mäst om alla karuseller som var i vattnet och det kryllar ju av sånna i Skara ;) men de där med tält är nog mest jag som uppskattar ;) hahaha

ha det super så hörs vi snart igen =) / sofia

Göteborg!

Har varit i Göteborg med fina vänner och haft det helt underbart =) En helhelg på hotell och liseberg =)
Lite bilder från den härliga redan =)Nu orkar jag inte lägga upp fler ;) hehe
ha det så bra pusspuss/ sofia

RSS 2.0