LCHF Fläskpannkaka

Igår blev det ungspannkaka till middag..
Sådär ska jag säga att den blev, helt okej men inte super god.
Det smakade lite för mycket ägg för min smak.
 
 
 
Pecept:
 
500g sidfläsk
25g smör
12 ägg
5 dl grädde (40%)
Salt
 
Lägg sidfläsket på en plåt och fördela smöret på plåten.
Sätt in den i ugnen och skruva upp till 200grader.
Undertiden visspar du försiktigt ihop äggen och grädden och lite salt.
När ugnen är uppe i 200 grader är sidfläsket klart,
så nu häller du över smeten och sätter in i ugen igen.
Ca20-30 min
 
Jag serverade med broccoli och crem fräch med chili smak!
 
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0