Torsdag!

Idag va jag hos läkaren och fick svar på alla dessa prover jag tagit för mig mage, och det va positivt! inge fel på mig förutom stressen då. Så nu ska jag få börja gå hos en spykolog som ska hjälpa mig att få struktur på mitt liv... sen fick jag lite piller också. Kanske ska få gå i någon sömngrupp också men det får vi se om jag behöver senare!
Skönt att någon läkare tog mig på allvar!!!!

Han med och måla lite i lägenheten också =) jätte skönt att bli av med den aprekosfärgade tapeten!! nu blir det vitt rakt igenom, senare kanske det blir någon annan fårg på någon vägg men vi får se ;)

ha det bra pusspuss/ sofia

Älvsjömässan!

Måndag och Tisdag var det mässa då! "våga vara egen"
Det gick bättre än förväntat tycker jag! trodde inte att vi skulle få något sålt på grund av att vi inte hade inspelningen färdig... (vi har nämligen gjort en ljudbok om puberteten) Men det fick vi, =)

I måndags var jag inte med på mässan så länge, hjälpte mest bara till att fixa montern! sen stack jag iväg till Flottsbro med jobbet, en skit rolig, kall och snöig dag!

puss/sofia

jadu...

Här sitter jag och dricker trokadero!
Den här veckan har varit en mardröm... Det har hänt en massa skit! men orkar inte skriva upp det...
Åkte till Helena och Kristoffer igår och sov till idag ( blir en natt till nu), fick lite stöd, dom är två gulliga glädiespridare som gör att allt känns bättre, idag ska vi bowla =) det ska bli kul, Sosso och David ska också följa med. Tror inte jag vinner då ;) David slog mig sist hehe, får se om jag tar han den här gången, man kan ju alltid drömma alla fall ;)
Nu ska jag försöka vara lite social med Helena!
ha det bra så länge puss och kram! / sofia
 

Fredag!

Serverade med Jessica fy vad roligt det va, det va bara vi på 70 personer! Vi serverade 3 rätters middag, stog i baren och hade skit kul =) En toppen kväll med dig tjejen!

Ha det så bra puss puss /sofia

Ledig!!!!!

Det är så skönt att vara ledig, så skönt efter ett långt pass igår också, tror vi höll på nästan till kl 21.00...
Idag har jag inga planer ska nog bara slappa, läsa lite kanske, kanske blir en film vem vet, jag har bara helt egen tid och får bestämma helt själv vad jag vill göra =)
Sånna dagar gillar jag!

En sak som jag ska försöka hinna med är att plugga lite naturkunskap men får se, det är så tråkigt...
Jag skulle kunna klippa lite och me de vi gjorde igår, det skadar ju inte =)

Nu ska jag laga lite lunch ha det så bra pusspuss / Sofia

Onsdag!

Det va en stressig men underbar dag! jag becca och elin åkte hem till mig mamma och mötte upp fredde och emma som skulle hjälpa oss att spela in vårt manus.
Vi ska göra en ljudbok om puberteten som uf företag!
Det gick jätte bra, och vi blev klara med allt dom skulle spela in =) det nda som är kvar nu är de becca ska spela in...

Jag och Elin köpte jätte fina papper och massa småsaker till cd-skivorna, dom kommer att bli så fina ;) jag kan tyvärr inte avslöja för mycket innan dom är klara ;)
Kom till mässan vet jag, den är det 22 och den 23 februari =)

Ha det så bra puss puss / sofia

RSS 2.0