Svimmat!

Idag när jag satt mig på tåget i morse va allt som vanligt, jag satt och läste tidningen, sen när jag har kommit till Älvsjö börjar jag svettas och må illa, så jag går försiktigt och ställer mig vid dörren och inväntar årstaberg för lite luft. Sen svimmade jag antingen på tåget eller precis när dörrarna öppnades. För jag vaknar av att tre stycker står runt mig och frågar om jag är okej! När jag börjart vakna till lite så hjälpte en snäll kvinna mig upp på en bänk och såg till att jag ringde efter hjälp.
Det va så sjukt läskigt att bara vakna upp sådär...
Efter en stund så hoppade Lelle (mammas man) av tåget och såg till att jag va okej tills min pappa kom och hämtade mig. Sen kom pappa och vi åkte till huddinge sjukhus där jag fick vara i typ 2-3 timmar tror jag. Dom tog en mängder med prover men allt såg bra ut.
Sen konstaterade läkaren att det kan ha varit en ångest atack eller en panik atack? Det är tydligen ganska vanligt i min ålder fast det är framför allt killar som får det.
Man kan få det tidigt på morgonen när inte närvsystemet har hunnit att koppla än vad jag förstod det som.
Och skulle det bli så att jag får det en gång till fick jag tips, och är det så att det kommer ca 3 gånger på en månad så fick jag ett nummer så jag kan få hjälp för det. Men jag tror inte att jag kommer att fgå det fler gånger, eller jag hoppas alla fall det!

Nu ska jag sova en stund, sen ska jag baka mig en god kaka till i morgon på jobbet!
Ha det så bra pusspuss/ Sofia

IKEA!

Igår va jag och mamma på ikea, jag hittade lite smått och gått och en jätte fin lampa =)
Det är så kul att vara på ikea för man hittar alltid saker fast man egentligen inte planerat det hehe

Nu ska jag försöka ta mig till stallet, ska försöka få med mig Jesper, behöver honom nu..

ha det bra pusspuss/ sofia

:'(

Nu har jag bestämt mig, jag ska ta bort Lazella, det är tunkt att fatta det beslutet, men hon mår inte bra längre. Och hon är gammal, hon är 20 nu och fyller 21 i vår...
Hon har börjat att bli jätte konstig, hon måste ha ont i både rygg och ben nu, förut så kunde hon sparka lite när man red fast mer glädi9eskutt, hur är hon en riktig rodeo häst, hon vill ha av mig, slickar öronen bakot och bockar, kickar och allt man kan göra. Fast det konstiga är att det bara är i höger galopp...
Men jag kommer inte att klara att vara utan häst så nu börjar jag kolla på andra hästar som jag kan komma längre med, hästar som jag kan tävla med och känna att jag lyckats!

Men ni ska veta att det här beslutet är väldigt jobbigt för mig. Men jag tror/vet att det här kommer att bli bättre både för mig och för Lazella! 

 

/Sofia

Bestämt mig..

Nu har jag bestämt mig! Jag ska jobba i morgon, är mycket piggare idag så jag måste orka jobba! Det är så sjukt tråkigt att bara ligga här...

/Sofia

herregud..

Gud va pinsamt det här programmet ung och bortskämd är!! Dom kan ju fan nästan ingenting?
Tänk vad pinsamt det kommer vara när dom blir äldre och förhoppningsvis vet hur ett liv ser ut, när dom får se hur dom har varit? En 12 åring kan ju mer än dom.. Så pinsamt, men det är ändå skit kul att se på när dom gör bort sig ;)
vad tycker ni om det?De skönaste va när daniell sa : - omg var så nära att ta livet av mig, tänkte dränka mig själv men sen kom jag på.. vattnet e ju slut..
Kan man va mer tråkig eller hahahahahahaha

ha det bra / pusspuss sofia

Lite bättre!

Idag känner jag min lite piggare, blir nog jobbet i morgon! Hoppas inte på mer feber allafall för då kan jag jobba. Det är så tråkigt att vara hemma!!!

Idag skulle jag boka teoriprov också men då gick inte de, så jag ringde till vägverket, då säger dom att jag inte har betalat en räkning och att det till och med har kommit påminnelse :O Jag fick typ panik, jag har undrat lite varför jag inte fått hem den än, men då måste den ha kommit fel :o men nu är den alla fall betald, skönt!!

Jag undrar vad jag ska hitta på idag, ska nog bara ligga ch såsa i soffan idag också så jag orkar jobba i morgon! 

Nu ska jag titta på Gossip Girl ;) de är så bra ;)

Ha det bra så hörs vi / pusspuss / Sofia 

SJUK!!!

Jag hatar att vara sjuk... Och när man måste vara hemma från jobbet, det är så tråkigt... och inte orkar man göra något heller :(
Idag dska jag nog bara ligga i sängen och i soffan och bara vila så jag blir frisk.

Jag måste bara såga det, jag har världens finaste häst asså, hon är så snäll nu igen, hon är så knäpp var och varannan dag är hon dumm och bitts men i söndags och igår va hon bäst =)


Fina täcket också ;)Nu ska jag kolla lite på tv, skriver nog ett antal inlägg idag när jag har all tid i världen ;)
ha det så bra pusspuss / Sofia

RSS 2.0