Kan det vara sant!!!

Idag är vår lilla snorpa 2 veckor och en dag ;) hon var uppe i sin födelsevikt ett tag men började gå ner igen efter det, men nu äntligen har hon gått upp massor under natten ;) igår vägde hon 2785 och i dag 2970 ;) så det är super bra!! Matökningen gjorde susen på bara ett dygn ;)

Hennes infektion har visat mycket positivt. Gårdagens prover visade att de inte alls var mycket kvar ;) dom sa igår på ronden att vi skulle räkna med att få antibiotikat i 10 dagar från den dag vi startade den nya kuren! Vi fick ju byta preparat efter några dagar för de andra hjälpte inte..
MEN idag på ronden sa dom att infektionen nästan var borta helt och att din vill ta ett till blodprov, och säger läkarna att vi inte behöver antibiotikat längre så får vi åka hem =D så länge hon ökat i vikt nu också ( och det gjorde hon ju) nu håller vi tummarna på att vi infektionen är borta och att vi får åka hem :)
Det kommer fortfarande att kallas för permission när vi väl åker hem, för då får vi åka hit tror det blir en gång om dagen och väga henne, och ser så hon växer som hon ska :)
Skulle vara så underbart att få sova i vår sköna säng och i vår underbart fina lägenhet <3

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0