Allt går undan!!

Allt går så fort för oss!! Så skönt! Idag sa kirurgen att vi slagit nytt rekord med att äta så mycket och dessutom amma vid dag 9 ;) så det är rätt häftigt ;)
Vår tjej är så stark <3

Igår togs alla "slangar" bort så vi fick ta en promenad ute i solen! Det var hur härligt som helst, vi köpte oss en glass var och satte oss i solen på en bänk på en stor gräsmatta :) hur härligt som helst!! Det ända hon har kvar nu är infarterna i händerna för att få sitt antibiotika.. De ska hon ha i minst tre dagar till. Och de gör att vi får stanna längre på sjukhuset. Vi kommer få åka hem tidigare än någon gjort här men det kunde blivit ännu tidigare ifall hon inte fått infektionen i benet!

Idag drogs sonden också ;) så nu slipper hon äntligen allt kittel i näsan!! Hon har nyst hela tiden av den.. Och inte en gång utan typ 7 på raken nästan varje gång!!!

Och vet ni vad vi mer fick göra idag??? Åka HEM på petition!!!!!! =D det va så mysigt att få åka till vår nya lägenhet och dessutom få ta med vår lilla prinsessa =D vi behöver bara vara här vid ronden och när hon ska få sin antibiotika! =D
Så härligt!! Ronja sov så gott under hela vår utflykt, först i bilen och sen hemma på fårskinnspälsen ;) gulle tjejen <3
Lägger upp bilder om en stund från datorn :)

Puss!


Kommentarer
Postat av: Annie

Vad skönt att få komma hem en stund? Var de tilll nya lgh:n eller? FINT?

De där med nysningar känner jag igen. Elias nyser ibland han med... Typ 4-6st rakt av :-)

2012-04-08 @ 08:31:50
URL: http://annieslivochtankar.blogg.se/
Postat av: sofia

Ja underbart, aa i vår nya :D

De är hur fint som helst! är så super glad att vi köpte den =) Min drömlägenhet verkligen ;)Hahaha ja dom är så söta ;) Vi trodde att det va sonden som kitlade i näsan, de va nog den me för hon nös så ofta när hon hade den, men de där med att nysa många på raken har hon inte slutat med fast sonden är borta ;)

2012-04-08 @ 10:57:22
URL: http://fallingleaves.blogg.se/
Postat av: Annie

Ja dem blir extra söta av dessa nyssningar hihi

2012-04-11 @ 10:27:57
URL: http://annieslivochtankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0