1 vecka och 2 dagar!!

Så länge har vi varit på sjukhuset idag! Och som det ser ut nu som att det inte blir hur länge som helst. Målet dom har med maten är att hon ska äta 52 ml och hon har ätit 30 och nu har det höjts till 40 ml i fyra mål och fungerar de bra så höjer vi ännu mer ikväll sen ;)

Hon fick ju feber i går och det visade sig med prover att det var cvk i benet som orsakade de. De här är ett utan bakslagen som kan komma!! Tillslut svullnade hennes högra ben upp till dubbelt de andra och foten tre gånger så stor som den andra!! Först då tog dom bort den.. Jag som försökt få dom ta bort den hela dagen igår. Men på kvällen blev hon av med den! Och fick antibiotika också. De ska hon få i några dagar nu tills hon blir helt bra. Det är skönt att tarmsustemet inte påverkas av det här alla fall. Idag ser benet och foten bättre ut, fortfarande svullen men inte lika mycket, och så är den fortfarande lite blå. Men kirurgerna på ronden nu på morgonen sa att det går över inom några dagar :)

Så nu får vi se hur länge vi blir kvar på sjukhuset, tror det blir betydligt tidigare än vad vi räknat med från början alla fall! Men vi får se hur det går med maten idag!! Hoppas hennes matgladhet tar över ;)

Puss!


Kommentarer
Postat av: Annie

Inge skoj alls med sjuka barn. Man käner sig såååå hjälplös!!!

2012-04-08 @ 08:22:52
URL: http://annieslivochtankar.blogg.se/
Postat av: sofia

Ja jag vet.. super jobbigt :(

Men nu är hon bättre så de är underbart :)

2012-04-08 @ 10:42:06
URL: http://fallingleaves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0